Ανθρώπινο δυναμικό

Το προσωπικό του γραφείου απαρτίζεται από στελέχη με πολύχρονη εμπειρία και πολυετή παρουσία στο χώρο των λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών και παράλληλα από νέους ανθρώπους με υψηλές ακαδημαϊκές γνώσεις, άρτια καταρτισμένους με όραμα και αίσθημα ευθύνης προς τον επιχειρηματία.

Ανθρώπινο δυναμικό

Σκοπός μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας με άξονα τη συνεχή και έγκυρη ενημέρωση έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε την ορθή και αξιόπιστη συμβουλευτική υποστήριξη που επιζητείτε.

Ανθρώπινο δυναμικό Ανθρώπινο δυναμικό Ανθρώπινο δυναμικό Ανθρώπινο δυναμικό

Μοσκοφίδης Παντελής

Ανθρώπινο δυναμικόO Μοσκοφίδης Παντελής είναι ο ιδρυτής του λογιστικού γραφείου υπό τη μορφή της ατομικής επιχείρησης το 1986. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνάψει πλήθος συνεργασιών με μεγάλες επιχειρήσεις του νομού Σερρών και αλλά των όμορων νομών και έχει επιτελέσει επί σειρά ετών οικονομικός σύμβουλος πάντα με κύριο άξονα την αξιόπιστη και άρτια συμβουλευτική υποστήριξη των συνεργατών του γραφείου.

 • Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων (συνταξιούχος)
 • Απόφοιτος ΑΒΣΘ
 • Πολύχρονη Εμπειρία στο κλάδο των επιχειρήσεω

Μοσκοφίδου Κλειώ

Ανθρώπινο δυναμικόH Μοσκοφίδου Κλειώ αποφοίτησε το 2005 από το τμήμα Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών - Κατεύθυνση Οικονομικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έκτοτε δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας με κύριο αντικείμενο τη παροχή υψηλής ποιότητας λογιστικών υπηρεσιών και φορολογικών συμβουλών. Παράλληλα, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Οικονομικές και Επιχειρηματικές Σχέσεις στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σήμερα, κατέχοντας την άδεια Λογιστή Α’ τάξης για αρκετά χρόνια είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα του λογιστικού γραφείου.

 • Λογίστρια Α τάξης
 • Απόφοιτος ΑΠΘ
 • Μaster στις Διεθνείς Επιχειρηματικές και Οικονομικές Σχέσεις
 • Πολυετής Εμπειρία Στο Χώρο

Μοσκοφίδης Αναστάσιος

Ανθρώπινο δυναμικό
Ο Μοσκοφίδης Αναστάσιος αποφοίτησε το 2008 από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή του εξειδίκευση στις Διεθνείς Οικονομικές και Επιχειρηματικές Σχέσεις στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και από το 2012 εντάχθηκε στο δυναμικό του γραφείου. Εν συνεχεία ολοκλήρωσε δεύτερη μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Σερρών με αντικείμενο Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Σήμερα, έχει αποκτήσει την άδεια λογιστή Α τάξης και μέσα στο πνεύμα της συνεχούς εξέλιξης και της δια βίου μάθησης ολοκληρώνει την τρίτη μεταπτυχιακή του εξειδίκευση στο αντικείμενο της εκπαίδευσης.

 • Λογιστής Α τάξης
 • Απόφοιτος Πανεπιστημίου Μακεδονίας
 • Master στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση
 • Master στις Διεθνείς Οικονομικές και Επιχειρηματικές Σχέσεις
 • Master of Education

Δίνκα Σταυρούλα

Ανθρώπινο δυναμικόΗ Δίνκα Σταυρούλα αποφοίτησε το 2014 από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και από τότε εντάθηκε στο δυναμικό του γραφείου

 • Απόφοιτος Λογιστικής ΤΕΙ Σερρών

Λοιποί Συνεργάτες

Το γραφείο διαθέτει αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι με υπευθυνότητα και συνέπεια παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη σε νομικά ζητήματα, συνταξιοδοτικές συμβουλές, υλικοτεχνική υποδομή και προωθητικές - διαφημιστικές ενέργειες.

Ανθρώπινο δυναμικό Ανθρώπινο δυναμικό